Sztárok

Szétválasztották a mentorok az X-Faktor egyik csapatát

Nehéz döntés elé állították a Blue Birds Banda egyik tagját az X-Faktor mentorai.

Az úgy volt, hogy a szombati adásban feltűnt a Blue Birds Band Miskolc nevű formáció, a We Are The World című dal haiti verzióját adták elő. Illetve, csak adták volna, merthogy a mentorok néhány másodperc után leállították őket. Az ítészek közül elsőként Tóth Gabi szólalt meg: “kegyetlen leszek. Te ott középen, gyere kicsit előrébb. Te vagy az egyetlen értékelhető és kimagasló énekes ebben a brigádban.” Az énekesnő ezt követően közölte Bogival, hogy az égvilágon semmi keresnivalója sincs a csapatban, majd választás elé állította a fiatal lányt. Gabi arra kérte Bogit, hogy gondolkodjon néhány másodpercet, majd döntsön: a csapattal együtt elbúcsúzik a versenytől, vagy megpróbálja szólóban, és elmegy az X-Faktor táborába. A fiatal lány végül – látva, hogy csapattársai támogatják – úgy döntött, hogy megméretteti magát egyedül. Micsoda fordulat, micsoda dráma – na, az persze egy másik kérdés, hogy a táborban vajon sikerül-e lenyűgöznie a mentorokat. Hamarosan kiderül.

A mentorok értékelését ide kattintva hallgathatod meg (09:23-tól kezdődően), magát a produkciót pedig itt visszanézheted:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top