Sztárok

Újabb babát tervez Simon Cowell és párja

Odavan kisfiáért az X-Factor egykori mentora.

Februárban lett apa Simon Cowell, amikor is barátnője, Lauren Silverman kisfiúval ajándékozta meg, éppen Valentin-napon.

Eric nagyon-nagyon boldog baba. Egyik nap hajnali fél 5-kor elkezdett sírni, felkeltem és odamentem hozzá, 5 percen belül már újra aludt” – áradozott csöppségéről az X-Factor atyja, aki szerint a kisbaba nemcsak nyüzsgést, hanem szó szerint színt is vitt az életébe. Cowell ugyanis ki nem állhatja lakásában a színeket, mert szerinte azok unalmasak, viszont a kisfia szobája most színekben pompázik. “De csak 7 éves koráig, mert akkor olyan lesz, mint én” – jelentette ki. Ericnek akkor még bőven van ideje kiélvezni, hiszen még egyéves sincs.

A Hello! magazin értesülései szerint az 54 éves Cowell és párja azonban nem áll le egy gyereknél, máris újabb babát terveznek. Úgy tűnik,  a magyar Attractiont világhírűvé tévő mentor tényleg ráérzett az apaság ízére.

Forrás: hellomagazine.com
Forrás: hellomagazine.com

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top