Sztárok

Hatalmas pocakkal is előadásokat tart Béres Alexandra

Béres Alexandra október közepére várja második gyermekét, akiről nemrég kiderült, hogy kislány.

A fitneszedző egy ideje már nem vezet edzéseket, ennek ellenére nem tétlenkedik, különböző konferenciákon tart előadásokat. Béres Alexandra azt mondja: szépen fokozatosan adja le a munkáit, a fővárosban és annak vonzáskörzetében még vállal előadásokat, vidéken viszont már nem. “Múlt héten volt az utolsó vidéki programom, az elkövetkezendő hetekben a születendő kislányomra szeretnék koncentrálni” – nyilatkozta a Nők Lapja Cafénak a csinos kismama, aki várandóssága utolsó szakaszát is remekül viseli, mint mondja, már nagyon várja, hogy a kezében tartsa születendő kislányát, ám a pocakos időszakot is kifejezetten élvezi. Éppen ezért nem is aggódik azon, mikor szerzi vissza korábbi alakját.

Megnézem
Összes kép (1)

“A gyermekágyi időszakot, vagyis a hat hetet biztosan kivárom – ha az orvosom ezt követően azt mondja, hogy lehet mozogni, akkor elkezdek kocogni. Várom már, hogy újra sportolhassak, de most a kisbabám az első.”

Szandi elárulta, hogy férjével, Krisztiánnal még nem tudják, milyen nevet adnak születendő gyermeküknek – korábban hat név volt szimpatikus számukra, ez mostanra kettőre szűkült, ám egyelőre titok, hogy melyek állnak a dobogó első két fokán.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top