Sztárok

Összeöltöztették Tóth Gabit és Tóth Verát – fotó

A konkurens csatornák konkurens műsoraiban öltöztették a megszólalásig hasonló ruhába a Tóth lányokat.

Tóth Gabi egy szürke, térdig érő, V-kivágású, pillangóujjas ruhában véleményezte az énekes-jelölteket az X-Faktor Táborának második adásában. Tóth Vera pedig egy szürke, térdig érő, V-kivágású, pillangóujjas ruhában lépett színpadra a Sztárban sztár vasárnapi közös produkciójában. Nem, nem elírás!

Összeöltöztették Tóth Gabit és Tóth Verát - fotó

Micsoda véletlen egybeesés, hogy a két konkurens csatorna hasonló időpontban jelentkező műsorában pont a testvérpárt sikerült szinte ugyanolyan ruhába öltöztetni! Különbség mindössze az anyag minőségében volt: míg Gabié egy lazább, fiatalosabb pamutanyagból készült, addig Veráé elegánsabb szatén volt. Különösebb összefüggést nem látunk a dolog mögé, mindössze érdekes véletlen, ahogy az is, hogy az X-Faktor mentorával nem először fordul elő hasonló: az előző évad során a stylist által ráálmodott ruhaköltemények többször is szinte a megszólalásig hasonlítottak a korábbi mentorra, Keresztes Ildikóra adott outfitekhez.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top