Sztárok

Bárdos András máris elbizonytalanodott a dzsungelkalandot illetően

Bárdos András lépten-nyomon azzal találja szembe magát, hogy megkérdőjelezik a Celeb vagyok, ments ki innen! táborának valódiságát. A sok kétkedő még őt is elbizonytalanította.

Már az előző szériák során is voltak olyanok, akik szerint a műsor szereplői valódi dzsungel helyett, egy dzsungelnek berendezett stúdióban tesznek úgy, mintha. Természetesen a legújabb, harmadik évad kapcsán is felmerültek hasonló elképesztő ötletek, és meglepő módon még a következő turnussal utazó Bárdos Andrást is sikerült elbizonytalanítaniuk. A Hír24 híradós blogjában számolt be kételyeiről.

“Jó, most elindult a műsor, akkor beszéljünk a lényegről,  az RTL-ről, meg arról, hogy ez az egész kamu vagy valódi. Mert tőlem ezt kérdezi mindenki. (…) Néhány napja, akkor indult éppen a műsor, kaptam egy levelet, Facebookon: Dzsungel, mi? Folyamatos internetkapcsolattal! Aki írta, azt hitte, már kint vagyok, nem tudta, hogy két turnusban alázzák a “celebeket”, engem speciel a másodikban fognak. Gondoltam, ha ekkora marhának néz, kicsit feszítem még a húrt. Ezt válaszoltam: Dehogy! Itthon vagyok, a Dob utcában rendezték be a dzsungelt egy stúdióban, hétvégére hazaengednek. Mire a reakció: Tényleg? Úristen, ez elhitte!

Azt persze tudom, hogy sok esetben az igazat a legnehezebb elhitetni, de ez egy új koordináta-rendszer. Annyian kérdezték, hogy – mit szégyelljem – magam is elbizonytalanodtam. Lehet, hogy nincs is dzsungel? A hátteret vetítik, a sok kígyó animáció, Aurelio pedig, hogy is mondjam, valójában nem fektet kábelt? Rövid levélváltás következik elbizonytalanodott jómagam és egy ismerősöm között, aki azt állítja magáról, hogy ismeri a helyzetet.
Ez – írom – nem kamu?
A válasz: nem.
És – kérdezem – a bogarak bogarak?
Igen.  
És akkor ez az egész valódi?
Valódi.
Rossz hír, írom még neki, de erre már nem válaszol.
Rendben, gondolom, megnézem.
Meglátjuk.

Folytatom…”

A két széria szereplőiről készült galériánkat itt végiglapozhatod:

Megnézem
Összes kép (1)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top