Sztárok

Megvolt az első balhé – Szabó Zsófi kiosztotta Krasznai Tündét

Bár még csak négy napja élvezik egymás társaságát, máris megvan, ki illik a legkevésbé a dzsungellakók közé.

Talán Szabó Zsófi volt az első, aki felvállalta, hogy finoman szólva sem találja a közös hangot Krasznai Tündével. A köztük lévő feszültség pedig tovább fokozódott: Zsófi a közös sportolás alkalmával osztotta ki az énekesnőt, aki folyamatos kifogásokkal és beszólásokkal bomlasztotta a közösséget. “Légyszi, Tündi, nem fogjuk kibírni a tizedik napig. Nincs veled semmi bajom, de egy kicsit legyél már tekintettel arra, hogy közösségben vagy, és ez nem Krasznai Tünde-show, itt vagyunk rajtad kívül kilencen. Szedd össze magad, és alkalmazkodj!” – fakadt ki jogosan Zsófi, akit Dudás Miki próbált lecsitítani.

Megvolt az első balhé - Szabó Zsófi kiosztotta Krasznai Tündét

Ám nemcsak neki, a többieknek is kezd sok lenni az egykori x-faktoros viselkedése. “Tíz emberből a leggyengébb láncszem a Krasznai Tünde. Amikor együtt kell funkcionálni egy csapatban, vele lesz a legnehezebb” – vélekedett Novák Angéla. Tünde természetesen másképp látta a dolgot. “Tény és való, hogy vannak emberek, akiknek sok vagyok egy idő után. Ők azok a típusok, akik beállnak a sorba, én pedig mindig is öntörvényű voltam.”

A konfliktusról készült videót ide kattintva tudjátok megnézni!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top