Sztárok

Cáfolja a pletykákat Tóth Gabi

Tóth Gabit kellemetlen vádak érték egy rádiós műsor játékában, a kebleivel kapcsolatban. Erre reagált az énekesnő a Borsban.

Tóth Gabiról mesélt egy hallgató az Önindító című műsorban a Music FM-en. A “Kellemetlen találkozás ismert emberrel” című felhívásra jelentkezett egy hallgató:

“Egy klubkoncert volt, ahol  Gabi hosszú kihagyás után először jelent meg nyilvánosan… Volt régen egy rádióműsorom, ahol koncerteket vettük fel. Ez is egy ilyen alkalom volt – mesélte a technikusként dolgozó férfi. – Belépett Gabi ,és szinte azonnal elkezdte mutogatni mindenkinek az új cicijét.”

“Mindenki megfoghatta aznap Gabi cicijét?” – kérdezett bele a sztoriba Bochkor Gábor. “Igen, a kezdésig volt bőven idő, úgyhogy addig a zenészeivel dumált. A fiúknak pólón keresztül mutatta meg a kebleket, és csak egy pár pillanatra fordultam el, de mire visszanéztem, meg is foghatták azokat” – válaszolta Zoltán.

Tóth Gabi a Bors megkeresésére elmondta, túlzásnak tartja, hogy  bárki megtapogathatja kebleit. “Büszke vagyok rá, és büszkén meg is mutatom a közeli barátaimnak. Bár sokan azt hiszik rólam, hogy extrém módon nyitott vagyok, ez nem így van. A zenészeimmel nagyon jóban vagyok, de nem vagyunk olyan nexusban, hogy megérinthessenek.”

Tóth Gabiról készült képgalériánkat itt megtekintheted:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top