Sztárok

VV Éva beszólt Szabó Zsófinak

Baukó 'VV' Éva és Vágó István sem kímélte Szabó Zsófit.

Utóbbi az ikes igék helyes használatával kapcsolatban üzent a Celeb vagyok, beszéljük meg című műsorban Szabó Zsófinak (a színésznő ugyanis korábban kioktatta Krasznai Tündét, amiért azt mondta, hogy lakok, nem lakom), Baukó Éva pedig a közösségi oldalán fogalmazott meg kritikát az újabban őrmesterként dirigáló Zsófi viselkedésével kapcsolatban. Aurelio és Gáspár Laci a favorit nálam! Annyira jó, hogy ott van, szétröhögöm az agyam! Zsófi meg egy diktátor, nagyon örülhet hogy nem vagyok ott” – írta bejegyzésében az egykori botrányhősnő, aki mára már jó útra tért.

Természetesen rögtön felhívtuk, hogy megtudjuk, mire is akart utalni, amikor azt írta, hogy a szőkeség örülhet, hogy nem egy szériába kerültek. “Nem szeretek ítélkezni mások felett, viszont azt gondolom, hogy Zsófi a viselkedésével túlment egy határon. Ha velem valaki ilyen hangnemben és stílusban beszélne, akkor biztos, hogy nem tudnám türtőztetni magam, és keményen visszaszólnék az illetőnek. Szerintem nem kell mindenkinek mindenkit szeretnie, én a kezdetektől fogva nem szimpatizálok Zsófival, és azt gondolom, ez kölcsönös” – nyilatkozta a Nők Lapja Cafénak Baukó Éva.

VV Éva beszólt Szabó Zsófinak

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top