Sztárok

Ez sokkolta Ördög Nórát

Ördög Nóra legújabb blogbejegyzésében az anyaság megéléséről ír.

A TV2 műsorvezetője a Kisfelfedező.hu oldalon fellelhető bejegyzésben az “énidőről” ír, majd arra is kitér, hogy – azt követően, hogy édesanya lett – mi maradt meg a régi önmagából. “Aztán persze gyorsan kiderül, hogy a felhő, amin eddig üldögéltünk, nem is mindig rózsaszín, sőt olykor tomboló zivatar zúdul belőle, az pedig teljesen lehetetlen, hogy felkészüljünk a szülés utáni néhány hétre… Emlékszem, engem meglepett, sőt sokkolt az a szakadék, ami az előző életem és az anyukaságom között tátongott, annak ellenére, hogy maga a szülővé válás olyan volt, amilyennek megálmodtam” – olvasható a Rising Star műsorvezetőjének blogjában.

Nóra az olvasóknak azt is elárulja, hogy az idő előrehaladtával egyre inkább felnőtt a feladathoz, vagyis az anyasághoz. “Felnövünk a felelősséghez, igyekszünk 100%-os anyukák lenni – nem mintha lehetne… –, pár hét, pár hónap és már nem szalad a háztartás, sőt a nő is lassan visszatér belénk, hogy a férjünknek is visszaadhassuk azt a társat, akibe annak idején beleszeretett. A rendelkezésre álló 24 óra koppig kihasználva, slussz.

A teljes bejegyzést ide kattintva elolvashatod.

Ez sokkolta Ördög Nórát

Kemény próbán van túl Szabó Győző. A színésznek “vakként” kellet megbirkóznia a mindennapi feladatokkal. Részletek a Hír24 oldalán.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top