Sztárok

Teljesen kiakadt Hódi Pamela

Hódi Pamela rosszul viseli, hogy Berki Krisztián más nőnek udvarol, ennek pedig hangot is adott.

Berki Krisztián akár több száz kilométert is képes utazni, hogy együtt tölthesse a hétvégét műsorvezetőtársával, Czippán Anettel. Berki gyermekének anyja nem örül a bimbózó kapcsolatnak. Hajdú Péter Frizbi című műsorában még azt nyilatkozta, nem tudnak elszakadni egymástól Krisztiánnal, most pedig teljesen kiakadt. “Mindent és Mindenkit eltiporva! Gratulálok Nektek »munkatársak«” – osztotta meg felháborodását a nagyvilággal, amit a Borsnak meg is indokolt:

Korrektebbnek éreztem volna, ha Krisztián előre felkészít, hogy nyit más nő felé, pláne abban a helyzetben, amikor még mi magunk sem tudtuk pontosan, hogy mi lesz velünk. Én abban a hitben voltam, hogy ők ketten csak munkatársak. Persze hogy feldühít egy ilyen helyzet. De nem csak ez háborított fel, a születésnapomon is otthagyott, hogy elmenjen Szombathelyre, az is egy olyan húzás volt, amitől most úgy érzem, nincs helye az életemben.”

Czippán Anett szerint azonban Pamelának nincs oka a féltékenykedésre: “Annak, hogy Krisztián bejelentés nélkül utánam jött Szombathelyre, nem igazán örültem. Egy nagyszabású munkára készültem. Egy idő után kezdtem kifejezetten kellemetlenül érezni magam, és végül megmondtam neki, hogy köztünk nincs és biztos, hogy nem is lesz semmi” – reagált a műsorvezető.

Hódi Pameláról készült képgalériánkat itt tekintheted meg:

Megnézem
Összes kép (1)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top