Sztárok

Élő adásban incselkedett egymással Tóth Gabi és Istenes Bence

Tóth Gabi és Istenes Bence adok-kapok mókát űzött a 2014-es X-Faktor szombati, első élő show-jában.

Az X-Faktor egyetlen női mentora szokásához híven úgy pörgött, mint a Duracell nyuszi (na és persze elképesztően dögös volt), olyan elánnal vezette fel a csapatait, hogy az ember – ha esetleg előtte nem volt az – rögtön kíváncsi lett. Istenes Bence is hozta a formáját, ontotta magából a poénokat, nem mellesleg pedig tök korrekten levezette (egy technikai bakit leszámítva, ami végső soron nem az ő hibája volt) a 205 perces show-t.

A két fiatalt az elmúlt időszakban többször hírbe hozták, hol azt írták, hogy együtt vannak, hol pedig azt, hogy csupán jól érzik magukat egymás társaságában. A szombati adás után nehéz eldönteni, mi is van pontosan kettejük között, hiszen a műsor folyamán többször be-beszólogattak egymásnak, és kedvesen, de ugratták a másikat. Mi nem szeretnénk találgatásokba bocsátkozni, megteszik ezt helyettünk mások, az azonban bizonyos, hogy kettejük között abszolút megvan az a bizonyos, oly sokszor emlegetett kémia.

Élő adásban incselkedett egymással Tóth Gabi és Istenes Bence

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top