A legjobb és a legrosszabb celeb-játékbabák

TóCsa | 2014. Október 22.
Nem is igazi sztár Hollywoodban, akiről nem készült már legalább egy játék akciófigura az élete során. Vajon ezek a babák tényleg hasonlítanak a sztárokra? Babás hasonmásversenyünkben összehasonlítjuk őket a róluk mintázott figurákkal. Haladjunk a leggyengébbtől a legprofibbakig!

17. Kristen Stewart (Bella Swan)

A hajszínt és a topot csodák csodájára sikerült eltalálni, de ez a figura kb. annyira hasonlít Kristen Stewartra, mint én Leonardo DiCaprióra. Sőt én ennél jobban hasonlítok Leóra. Khm.

16. Uma Thurman (Beatrix Kiddo)

A testtartásból, a ruhából és a kardból bárki felismeri, viszont ha az olcsó parókás fejére hagyatkoznánk, már sokkal nagyobb bajban lennénk.

15. Jennifer Lawrence (Katniss Everdeen)

A ruha stimmel, az íj stimmel, a frizura stimmel, de akárhonnan is nézem, ez bizony egy tucat-Barbie arca. Pedig JLaw pont a karakteres arcú szépségek közé tartozik.

14. Sigourney Weaver (Ellen Ripley)

Sigourney Weavernek sosem volt Gizike titkárnős feje, de itt sikerült belőle azt csinálni. Azért a ruha, a fegyver és a frizura miatt így is kevesen lesznek, akik nem ismerik fel.

13. Emma Watson (Hermione Granger)

Ha nincs pálca a kezében, biz’ isten nem ismertem volna fel ezt a fiús alkatú figurát, ami maximum a ruhájában és frizurájában adja vissza hűen Hermione Grangert.

12. Hugh Jackman (Farkas)

A kidolgozott izomzat, a fehér Die Hard-póló és a jellegzetes frizura/arcszőrzet kombó ellenére ez a bábu inkább úgy fest, mint egy falusi Farkas-hasonmásverseny győztese, és nem úgy, mint Hugh Jackman Farkasa.

11. Robert Downey Jr. (Tony Stark)

Egy felismerhető Robert Downey Jr. az eredeti pimasz tekintete és sármja nélkül.

10. Robert Pattinson (Edward Cullen)

Ez a vagány, diszkóban kötekedő beállás emlékeim szerint nem volt jellemző az Alkonyat-filmek Edward Cullenjére, de a frizura, a szemöldök és a fényesre polírozott arc azért sokat dob az összhatáson.

9. Daniel Radcliffe (Harry Potter)

A szájtartás, a szemüveg, a testtartás és még a fejforma is stimmel, de valamiért a műanyag hatást nem sikerült elrejteniük. Kár érte.

8. Arnold Schwarzenegger (Terminátor)

A napszemüveg öltöztet, szokták néha mondani, ami ez esetben különösen jól jött. Láttam a figurát szemüveg nélkül is, és úgy már sokkal kisebb a hasonlóság, de ebben a formában az erősebb darabok közé való.

7. Johnny Depp (Jack Sparrow)

Jack Sparrow kapitány túlzásba vihette a szolizást, mert ezt a bőrszínt semmi mással nem tudjuk magyarázni. Azért a ruhák és a kiegészítők gyönyörűek.

6. Chris Hemsworth (Thor)

Ha Chris Hemsworth kicsit femininebb lenne, akkor nézne ki úgy, mint a róla mintázott játékfigura.

5. Scarlett Johansson (Natasha Romanoff)

Kicsit olyan, mintha Kate Beckinsale és Scarlett Johansson keveréke lenne, de ettől még így is a jobbak közé sorolandó, feltéve ha Scarlett nem sértődik meg azon, hogy kicsit vékonyabbra vették.

4. Taylor Lautner (Jacob Black)

Ha Taylor Lautnerről van szó, úgyis mindenki a mellizmait bámulja a feje helyett, így ennél autentikusabb játékbábut nehéz lett volna készíteni.

3. Harrison Ford (Indiana Jones)

Ez nagyon szuper! Sajnos a játék babák egyik sarkalatos pontját, az élettelen szemeket nem sikerült kiküszöbölni, de ezt leszámítva itt bizony minden stimmel.

2. Christian Bale (Bruce Wayne)

Lehet, hogy a megvilágítás miatt, de nekem ez a búskomor Bruce Wayne-figura bejött. Tenném is a polcra.

1. Sean Connery (Henry Jones professzor)

Íme, a győztes! Ez már kérem Madame Tussaud-i minőség! A híres múzeumban tutira lefényképezkednék vele.

Exit mobile version