Sztárok

Meghatotta rajongóit Rubint Réka

Egy gyönyörű, romantikus naplementés képet tett ki a közösségi oldalára Rubint Réka, amin a három gyerek homokozik a tengerparton.

Annak ellenére, hogy sokszor kellemetlen helyzetbe hozza a gyerekeit ezzel a generált médiafelhajtással, azért mégsem mondanám róla, hogy rossz anya. Hiszen egyértelmű az oldalán kitett képekből és leírásokból, hogy rajongva szereti a gyerekeit, Norbit, Larát és Zalánt.

Ezt tudják a rajongók is, kivételesen nem kapott egy degradáló kommentet sem, inkább csak dicséreteket. “Jajjj, Istenem, ez a kép gyönyörű! Mindig is mondtam, hogy  minta család vagytok! Sokan követhetnék azt,  amit csináltok! Egy már biztos, ha Nekem egyszer lesz Gyerekem, biztos, hogy Réka lesz a neve! Annyi mindent köszönhetek Nektek, hogy arra szó nincs! Megváltoztatáttok az életemet, erőssé tettetek! Nektek, Szüleimnek és az Alakreform Családnak hála, mára egy boldog, kiegyensúlyozott ember lettem! KÖSZÖNÖM!”

“Meseszép hely!! Megható ez a kép. Csodás család vagytok!  Imádlak titeket!”

“Nem számít, milyen ellenségesnek tűnik a világ, egy szerető család a biztonság, a védelem és a gondoskodás fészke marad mindig.”

És hogy hogyan is fest a fotó, amely ennyire meghatotta Réka rajongóit, azt Pletykafészek blogjára kattintva nézheted meg!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top