Sztárok

Sokkos állapotba került Kállai-Kiss Zsófi

Szombat este Kállai-Kiss Zsófi búcsúzott az X-Faktortól.

Az énekesnő magabiztosan menetelt előre a 2014-es X-Faktorban, a tehetségkutató harmadik élő show-jában mégis búcsúzni kényszerült a versenytől. A mentorok – Tóth Gabi, Szikora Robi, Alföldi Róbert és Little G Weevil – egyhangúan úgy döntöttek, hogy Horányi Julinak kell folytatnia a versenyt. A megrendítő pillanatokat okozó kieső, Kállai-Kiss Zsófi hétfő reggel adott interjút a Nők Lapja Cafénak, hangjából érződött: még most is felzaklatják a szombati nap eseményei.

Egyáltalán nem számítottam arra, hogy párbajoznom kell, mert – annak ellenére, hogy sok építő kritikát kaptam – jónak éreztem a produkciómat. Nyilván lehetett volna jobb is az előadásom, de úgy éreztem, hogy nem leszek a párbajozók között” – nyilatkozta a tüzet okozó Zsófi, aki a párbajon mosolyogva lépett ki a pódiumra. Mint mondja: talán ez lehetett a probléma. “Visszafogtam az érzelmeimet, és nem mutattam meg, hogy mennyire fontos számomra a verseny, hogy igen is van keresnivalóm az X-Faktorban. Nem akartam, hogy a mentorok azt lássák, hogy feladtam, de mégis így jött le, amit nagyon sajnálok. Az eredményhirdetésnél teljes sokkban voltam, nem tudtam gondolkodni, nem éreztem semmit. Vasárnap azonban – amikor visszanéztem a műsort – tudatosult bennem a dolog, és abszolút megértem a döntésüket. Julinak jobb volt a hozzáállása, megérdemelten jutott tovább.

Fotó: RTL Klub
Fotó: RTL Klub

Little G Weevil mentoráltja számos csalódást élt már át az élete során, s – bár most úgy érzi, hogy elfáradt a lelke – biztos benne, hogy idővel összeszedi magát. “A családom az, aki erőt ad nekem a nehéz helyzetekben – mint amilyen ez a mostani is. Belőlük építkezem, és tudom, hogy tovább kell mennem. A mentorom és az énektanárom is teljes mellszélességgel mellettem áll, mindkettejüktől kaptam lehetőséget a közös munkára. Mérhetetlen nagy üresség van most bennem, de próbálom túltenni magamat a történteken és a jövőre koncentrálni.”

Az X-Faktor ötödik évadának szereplőiről készült képgalériánkat itt végiglapozhatod:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top