Sztárok

Berki Krisztián már megint olyat tett, amitől mindenki kiakadt

Kiakadtak Berki Krisztián követői, miután meglátták a herevasalt celeb legújabb fotóját.

A TV2 munkatársa a minap egy meglehetősen félreérthető fotográfiát tett közzé a közösségi oldalán, az említett képen úgy tűnik, mintha Berki Krisztián szájában cigaretta lenne. Hogy miért meglepő mindez? Hát azért, mert az exkedvesét bajba sodró celeb nemcsak a herevasalás, de az egészséges életmód nagykövete is, gyakorta buzdítja az embereket arra, hogy kövessék a példáját, és ők se folytassanak mozgásszegény életmódot.

Ennek tükrében nem meglepő, hogy a rajongók, követők egy része kiakadt – bort iszik, vizet prédikál alapon –, az azonban egyelőre még nem tisztázott, hogy a háttérbe vonuló Berki valóban dohányzik-e, vagy csak a fotó kedvéért emelt cigarettát (vagy annak látszó valamit) a szájához. Természetesen szerettük volna megkérdezni magát az érintettet, Coelho magyarországi helytartóját, miután negatív hozzászólás-cunami söpört végig a fotó alatt, hogy akkor most mégis mi az igazság, de a műsorvezető egyelőre elérhetetlen.

Úgy tudjuk, hogy már épp Costa Rica felé tart, ahol nemsokára megkezdődnek az általa vezetett Éden Hotel forgatásai. Ha valaki esetleg azon aggódna, hogy a FEM3 Café műsorvezetője, Czippán Anett partner nélkül marad, akkor gyorsan megnyugtatjuk: távolléte alatt Kasza Tibi fogja helyettesíteni “a berkit”.

Na, és akkor jöjjön a vitát kiváltó kép, és néhány visszafogottabb kommentelő véleménye:

Elfordultak a rajongók Berki Krisztiántól

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top