Sztárok

Mélypontra került Nyertes Zsuzsa

A 2014-es Celeb vagyok, ments ki innen! második szériájának szerdai adásában Nyertes Zsuzsa bizonyult a leggyengébbnek, így neki kellett elhagynia a dzsungelt.

A legjobb aranyköpés díját birtokló színésznő számára szemmel láthatóan nagy megkönnyebbülést jelentett, hogy az eredményhirdetésnél az ő nevét mondták ki a műsorvezetők. Nyertes Zsuzsa csütörtök reggel adott lapunknak interjút, többek között arról mesélt, mi viselte meg leginkább a dzsungelléte alatt. “Nagyon élveztem az egészet, de tény, hogy az ottlét bizonyos szempontokból rosszabb volt, mint ahogy azt előre gondoltam. Az esőre és arra, hogy az ágyam beázik, nem számítottam” – nyilatkozta a Nők Lapja Cafénak a második kieső, akinek a táborban az “esőmentes ágy” hiányzott a legjobban. A 2014-es Celeb vagyok, ments ki innen! második szériájának szereplője a műsor folyamán többször elérzékenyült, gyakorta elpityeregte magát a nomád élettel járó körülmények miatt.

Mélypontra került Nyertes Zsuzsa

“Nagyon megviselt, hogy az ágyam beázott és nem tudtam rendesen aludni, ettől pedig állandóan rosszul éreztem magam, egyszer sem pihentem ki magam. A nézők eddig talán nem látták ezt az arcom, ami egyrészt annak köszönhető, hogy nem voltam még ilyen extrém szituációban, másrészt a vígjátékokban nem túl gyakoriak a sírós jelenetek” – taglalta.

A színésznő elárulta, konfliktuskerülő típusnak tartja magát, a táborban is végig arra törekedett, hogy megoldja az esetlegesen felmerülő problémákat. “Én mindenkivel jól kijöttem, tudtam kezelni Évát is, Pákót is. Nagyon klassz kis csapat volt a miénk, nem mellesleg rengeteg élményt és tapasztalatot szereztem. Leginkább kitartásból edződtem meg – bár sosem voltam egy feladós típus, de itt azért voltak mélypontjaim. Amikor a kincsvadászaton egy esős, álmatlan éjszaka után kellett teljesíteni, az nagyon kemény és nehéz volt, gondolatban már négyszer feladtam, de megpróbáltam összeszedni magam, felállni és továbbmenni. Örülök, hogy ez minden helyzetben sikerült.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top