Sztárok

Nem fogod elhinni, ki kap műsort az RTL-nél

Baukó "VV" Évára a 2014-es Celeb vagyok, ments ki innen! második szériájának végeztével is számít az RTL.

Információink szerint a Szabó Zsófinak beszóló Baukó Éva a kereskedelmi csatorna egyik kábelcsatornáján, az RTL II-n kap műsort. Igen, jól olvassátok! A Nők Lapja Café úgy értesült, hogy a jó útra tért Éva a hamarosan induló, Istenes Bence és Lilu által vezetett ValóVilág 7 háttérműsorában, a BeleValóVilág 7-ben debütál műsorvezetőként. “A csatorna hosszabb távra tervez Évával, a Celeb vagyok, ments ki innen! csak a kezdet volt” – árulta el lapunknak az RTL Klub egyik neve elhallgatását kérő munkatársa, aki azt is megerősítette, hogy VV Éva mellett a ValóVilág 6 győztese, VV Aurelio lesz a háttérműsor másik házigazdája. Igen, ezt is jól olvassátok!

Mivel Éva jelenleg a dél-afrikai dzsungelben tartózkodik, ármánykodik, áskálódik, szövetkezik társaival, így sajnos nem tudtuk megkérdezni, hogy van-e alapja a pletykáknak. A csatorna kommunikációs osztályától a következő választ kaptuk: A jövő heti ValóVilág sajtótájékoztatón mindenre fény derül, ott bemutatjuk a BeleValó két új műsorvezetőjét is.

Tehát, ha előbb nem is, jövő héten lehull a lepel – az új széria sajtótájékoztatóján mi is jelen leszünk, és tudósítunk benneteket minden, a VV7-el kapcsolatos fontos információról.

Ő lehet az RTL új műsorvezetője

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top