Sztárok

Az összes fellépését le kellett mondania Kállay-Saunders Andrásnak

Kállay-Saunders András az egyik budapesti kórházban fejezte be a keddi napot. Mint az később kiderült, az énekes igencsak jól tette, hogy szakemberhez fordult felső légúti problémájával. "Nagy bajok lehettek volna" – írta közösségi oldalán közzétett bejegyzésében.

A Nők Lapja Café szerdán elsőként számolt be arról, hogy az Eurovíziós Dalfesztivál 5. helyezettje kedd éjszaka kórházba került. Kállay-Saunders András az említett napon végigcsinálta a fellépéseit, majd saját lábán sétált be az egyik fővárosi kórházba, ahol megvizsgálták, és ellátták a megfelelő gyógyszerekkel. A nehéz döntést hozó énekesért az elmúlt két napban rengetegen aggódtak, közösségi oldalán csak úgy záporoztak az üzenetek. András csütörtökön, az említett platformon nyugtatta meg rajongóit, követőit.

“Kedden a koncertem után nagyon beteg lettem és kórházba kerültem. Azt mondhatom, hogy szerencsém van hogy így alakult, mert – miközben kezeltek – megnézte a torkomat is. Olyan állapotban voltak/vannak a hangszálaim, hogy ha nem vették volna észre, akkor nagy bajok lehettek volna a jövőben, de szerencsére minden jó lesz. Bocsánat, de le kell mondanom minden fellépést, interjút, mindent a következő két hétre, nem szabad beszélnem. Ebből az egészből tanultam egy nagy dolgot: mint énekes, mondanom kell, mikor sok már, mikor kell pihennem, mert más sohasem fog úgy figyelni az egészségemre, mint saját magam. Két hét szünet után folytatódik a lemez…Love you all!”

Kállay-Saunders nemrég úgy döntött, hogy – terveivel ellentétben – 2015-ben mégsem indul A Dal című műsorban. Döntésének okáról az alábbi videóban mesél:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top