Sztárok

Klapka segít a bajba jutott Zalatnayn

Több millió forintnyi ékszert loptak el Zalatnay Cinitől. Klapka György sietett a segítségére, de egyelőre titkolják, hogy pontosan hogyan.

A nyáron nagy értékű ékszert loptak el Zalatnay Cinitől. Míg aludt, valaki besurrant a házba, és ékszereket emelt el, 4 millió forint értékben, melyek kapcsán a rendőrség egyelőre nem ad tájékoztatást, írja a Blikk.
De Cini szerint állítólag szüneteltetik a nyomozást. Klapka György azonban segít az énekesnőnek az ügy kapcsán. “A siker érdekében nem árulhatom el, hogyan segít, de az ékszeres szakmában jó kapcsolatokkal rendelkezik, és nincs kizárva, hogy megtalálja őket. Az is jó hír, hogy egy ismeretlen a napokban megkereste az ügyvédemet, és felajánlott 200 ezer forintot az ékszerek megtalálójának. Korábban azt nyilatkoztam, hogy nem vagyok nagy ékszergyűjtő, de ötvenéves pályafutásom alatt sok ajándékot kaphattam a szerelmeimtől, a férjeimtől, a kuvaiti munkámról nem is beszélve. Nagy bánatom, hogy az édesanyámtól örökölt darabok is eltűntek” – árulta el Zalatnay. “Minden tőlem telhetőt megteszek, hogy előkerüljenek Cini ékszerei” – erősítette meg Klapka György.

Klapka segít a bajba jutott Zalatnayn

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top