Sztárok

Drámai fordulat az X-Faktorban

Megismétlődött az X-Faktor múlt heti könnyes befejezése. Rájár a rúd a mentorokra. Ezúttal Alföldi Róbert került borzasztó nehéz helyzetbe.

Az elmúlt héten annyira megindítóra sikerült az X-Faktor befejezése, hogy szinte kivétel nélkül mindenki sírva vészelte át. Little G két mentoráltjának kellett ugyanis párbajban megküzdenie. Úgy tűnik, idén nem kíméli a sors a mentorokat: ezúttal Alföldi Róbert került ugyanebbe a nehéz helyzetbe. Nem elég, hogy két mentoráltja közül kellett választania, de a továbbjutók sorrendjét is úgy sorolta fel Istenes Bence, hogy végül mindössze négyen álltak már csak a színpadon. Mind a négy versenyző Alföldi mentoráltja volt. Tehát egy percig sem volt kérdés, melyik mentor áll az este során kegyetlen döntés elé.

Mindkét srác nagyot énekelt. Borbély Ricsi azonban akkorát tarolt, hogy tombolt a közönség, és Tóth Gabi is állva tapsolt. A szituáció egyébként mindenkit megrázott, a zsűri mindegyik tagján látszott a megindultság, a búcsú pedig ismét könnyesre sikeredett. Végül Borbély Ricsi jutott tovább, Szabó Ricsinek kellett távoznia.

Drámai fordulat az X-Faktorban

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top