Sztárok

Összeomlott az x-faktoros Szabó Ricsi

Buli, tánc, aztán dráma és sírás – nagyjából így nézett ki a 2014-es X-Faktor negyedik élő show-ja. A "Fain a buli" tematikára felhúzott műsorból végül Ricsi bácsi, vagyis Szabó Richárd távozott – Alföldi Róbert mentoráltjával a kiesését követően beszélgettem a csatorna székházának aulájában.

Hüppögve, lehajtott fejjel lépett ki a sajtó munkatársai elé, nem akarta (és egyébként nem is tudta volna) titkolni csalódottságát. “Lezárult egy szakasz az életemben… szomorú vagyok, de tudom, hogy fel kell állnom, és tovább kell folytatnom. Szeretnék tanulni, fejlődni és gyakorolni annak érdekében, hogy idővel olyan előadó váljék belőlem, akit szakmailag is elismernek az emberek” – nyilatkozta a Nők Lapja Cafénak Ricsi bácsi.

Az interjú közben könnyeivel küszködő énekestől azt is megtudtam, hogy a nehéz időszakokban ki az, aki a legnagyobb támaszt jelenti számára. “Anyukám mindig nagyon sokat segít, illetve én is segítek saját magamon. Amikor például a táborban volt egy mélypontom, akkor is megráztam magam, és felálltam – szerintem ennek köszönhető az, hogy végül továbbjutottam a mentorházba. Most is ugyanez fog történni, csak tudod, nagyon fog hiányozni… a társaim, a mentorom, minden.A szerelmet lázasan kereső Szabó Richárd énekesként képzeli el a jövőjét, de mindenképp szeretné megszerezni a tanítói diplomát – az egyelőre számára is kérdés, hogy azonnal visszatér-e a képzésre, vagy nem.

Fotó: RTL Klub
Fotó: RTL Klub

Ricsi bácsihoz hasonlóan druszája, Borbély Richárd is lebiggyedő szájjal lépett ki az aulába – a párbajt megnyerte, egyik barátját azonban elvesztette. “Leírhatatlanul rossz érzés volt Ricsivel párbajozni… megtörtnek érzem magam” – mesélte elcsukló hangon. Mint arról korábban beszámoltunk: Alföldi Róbert mentoráltjának felkészülését egy, a szervezetét megtámadó vírus nehezítette, Richárd szombat este betegen állt ki a színpadra.

Valami ráment a tüdőmre, az igazán nagy probléma akkor kezdődött, amikor csütörtökön már a hangszálaimra is átterjedt a vírus. Azt a számot, amit énekeltem, még az egészséges emberek is nehezen tudják elénekelni, nemhogy én, aki teljesen be voltam rekedve – biztosra vettem, hogy kiesem.A Szabó Zsófival flörtölő énekes végezetül azt is elárulta, hogy megpróbál pozitívan tekinteni a jövőbe: úgy véli, ha ez a helyzet nem segít abban, hogy új erőre kapjon, akkor semmi. Jövő szombaton kiderül, mennyire sikerült.

Most te is eldönheted kik az eddigi X-Faktor évadok legjobb pasijai. Részletek itt!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top