Sztárok

Lehull a lepel: kiderült Aleska Diamond titka

Egy ország kíváncsi arra, hogy Aleska Diamond mégis hogy jut fekete szemfestékhez, miközben a dzsungelben elvileg a külvilágtól elzárva tengeti mindennapjait.

Bevallom, az izgalom miatt nekem is jó pár álmatlan éjszakám volt az elmúlt napokban, de mindez már csak a múlté: vasárnap este Aleska Diamond felfedte titkát.

A 2014-es Celeb vagyok, ments ki innen! második szériájának szereplői a külvilágtól elzárva, nomád körülmények között kénytelenek tölteni a napjaikat (sajnálni azért nem kell, elvégre senki sem kényszerítette őket), mindenféle luxuscikket, elegáns, csinos ruhadarabot nélkülözve. Na, és persze sminkcucc sincs a dzsungel közepén – az alapozó, púder, szempillaspirál és társaik nyilván a hölgyeknek hiányoznak a legjobban, s bár a legtöbben beletörődtek a helyzetbe (miszerint maximum két hétig nincs arcfestés), de nem mindenki. Aleska Diamond például nem bírja smink nélkül, de hisztizés helyett inkább feltalálta magát – a VV Évát leigázó celeb a bátorságpróbán elárulta, hogyan oldja meg a szemfestést a táborban. Kapaszkodjatok meg: “hamuval”. Nincs több kérdésünk.

Lehull a lepel: kiderült Aleska Diamond titka

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top