TV-sztárok

Gyanús folt tűnt fel Aleska Diamond nyakán

Úgy néz ki Aleska Diamond, mintha kiszívták volna a nyakát – írja a Blikk.

Különös foltra lettek figyelmesek a Blikk munkatársai Aleska Diamond testén. A visszanézett kisfilmekből kiderült, pár nappal ezelőtt még nem díszítette semmi a dzsungellakó nyakát, így a furcsa sérülést mindenképpen ott kellett szereznie. Ráadásul a műsorban sem derült ki, vajon egy bátorságpróba nyomait viseli-e a nagyszájú dzsungellakó, esetleg egy bogár csíphette meg, és vajon Puskás Petinek köze lehet-e hozzá. Az énekes állítása szerint lezárta kapcsolatát Aleskával, új szerelme előtt Bárdos András is megvédte. A táborban azonban többször is elmélyült beszélgetést folytatott dzsungeltársával, az összezártság pedig a korábbi érzelmeket is felszínre hozhatja.

A rengeteg telepített kamera megnehezíti a versenyzők dolgát, ám a Blikk úgy tudja, így is el lehet tűnni a kíváncsi szemek elől. A táboron kívül ugyanis találni olyan búvóhelyet, ahol el lehet rejtőzni a kamerák elől, ráadásul éjszaka csak a fix kamerák működnek, operatőrök nincsenek a táborban. A kérdés már csak az, valóban a túlfűtöttség okozta-e az ismeretlen eredetű foltot.

 Gyanús folt tűnt fel Aleska Diamond nyakán

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top