TV-sztárok

Dzsungel: Bárdos védte meg Puskás Petit

Bárdos András blogbejegyzésben üzent Puskás Peti barátnőjének.

Mint azt megírtuk, néhány napja derült fény Puskás Peti és Aleska Diamond korábbi viszonyára. Egy nagy beszélgetés során az énekes elárulta Baukó Éva fő riválisának, hogy románcuk óta megismerkedett valakivel. Ám Peti új kedvese, Angéla szintén csak a tévéből értesült arról, hogy párja ezek szerint exével van összezárva – írja a Blikk. Bárdos András egy komoly beszélgetés után érezte úgy, hogy üzennie kell a lánynak blogjában.

“Fogalmam sincs, látható-e a tévében, és ha látható, mi látható, de itt valódi emberi drámák zajlanak. Legelőbb is Puskás Petié. Péter elmondta nekem – és vagy másfél millió nézőnek –, hogy egy hónapja találkozott egy lánnyal, nevezett Angélával. Ilyenkor az élet bonyolult szövetéből bizonyos szálak elvarrásra várnak, amit az ember vagy elvarr, vagy nem. Peti nem varrta el. Ez eléggé puskáspetisen lett intézve. Eléggé pasisan. De veszve nincs semmi, még! Úgyhogy Angéla! Ha eljut ez a blog valahogyan önhöz, tudatom, hogy Puskás Péter a látszat ellenére nem egy ufó, nem egy gazember, csak egy srác, akire lecsapott hirtelen a szerelem” – írta blogjában a Hír24 híradósa.

Felcsapott kerítőnek Bárdos András

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top