Sztárok

Istenes Bence helyére pályázik Aurelio

Aureliónak bizalmat szavazott az RTL, ami nagyjából annyit takar, hogy ő lesz a ValóVilág 7 háttérműsorának, a BeleValóVilágnak az egyik házigazdája. A VV6 győztese – az ő szavaival élve – "felettébb boldog", és bízik benne, hogy egyszer majd egy olyan műsort vezethet, ami róla szól.

Célok és álmok tehát vannak – kérdés, hogy mi valósul meg belőlük, egy dolog azonban bizonyos: VV Aurelio – a képernyőn keresztül – egészen 2015 tavaszáig boldogít majd minket, akkor lesz ugyanis vége a ValóVilág7-nek. A szerdai sajtótájékoztatón persze az RTL II-n hétfőn induló BeleValóVilág egyik újdonsült műsorvezetője is részt vett (VV Éva a Celeb vagyok, ments ki innen! miatt nem tudott jelen lenni), kérdésemre pedig elárulta, hogy – bár nagyon örül a lehetőségnek – bízik benne, hogy a VV7 végeztével sem ér véget a műsorvezetői karrierje.

“Óriási dolognak tartom, hogy felkértek erre a szerepre, már csak azért is, mert az ország fele azt gondolja, hogy nem tudok elszámolni kettőig, pedig el tudok (és akkor Aurelio tényleg elszámolt kettőig – a szerk.). Most nem szeretnék minden egykori VV-st felsorolni, akik mentek a levesbe, de ami tény, az tény, nagyon kevesen maradtunk fent… én mehettem a Celeb vagyok, ments ki innen!-be, most pedig műsorvezető lehetek, hát meg vagyok hatódva, na!” – mesélte a Nők Lapja Cafénak hatalmas elánnal a helikopterezés magyarországi helytartója, akinek az elmúlt hónapok során – ahogy fogalmazott – “1000 fokot változott az élete”.

Istenes Bence helyére pályázik VV Aurelio

Az RTL KLubnak beszóló celeb egyébként idővel szeretne felfejlődni Istenes Bence szintjére,: a későbbiek folyamán szívesen vezetne akár egy nagyobb volumenű műsort is. “Aki a kicsit nem becsüli a nagyot nem érdemli – tartja a mondás. Ha nem lenne barátnőm, akkor biztosan elindulna a VV Aurelio barátnőt keres című műsor, de a szerelem nem engedi, ez van. Egyébként nemcsak én tudnám elképzelni magamat egy nagy show-ban, de más is – remélem, hogy egyszer megvalósulnak a terveim.”

A támadóinak röviden-tömören a következő üzeni: “megszoksz, vagy megszöksz“, műsorvezetőtársa, VV Éva dzsungelbeli viselkedésével kapcsolatban pedig vegyes érzelmei vannak. Tudniillik, néhány nappal ezelőtt elpártolt a halálra rémült lánytól, majd közösségi oldalán bejelentette, hogy mégiscsak bírja a buráját. “Nem vagyok haragtartó típus, nagyon el kell rúgni a mécsest ahhoz, hogy tartósan haragudjak valakire. Éva a viselkedésével egyszer-kétszer felidegesített, de rá kellett döbbennem, hogy kicsit olyan mint én, és hogy mindent összevetve szeretem mint embert.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top