Sztárok

Megvadult rajongói elől kellett menekíteni Jennifer Lawrence-t

Testőreinek kellett kimenekíteniük a minap Jennier Lawrence-t a színésznőtől megrészegült rajongók gyűrűjéből.

David Letterman show-jában vendégeskedett Az éhezők viadala sztárja, aki a szereplést követően barátságosan, mosolyogva állt rajongói rendelkezésére: bár óriási tömeg gyűlt össze a New York-i stúdió előtt, Jennifer türelmesen osztogatta az autogramokat.

A Chris Martinnal randizgató sztár mindig is a “szomszéd lány” típusú hírességek táborát erősítette, tehetsége mellett közvetlensége miatt imádja őt a közönség. Az Oscar-díjas színésznő most éppen e nemes tulajdonságának esett áldozatul. A megvadult rajongók ugyanis, áttörve a kordonokat, egymást taposva rohamozták meg őt, kétajtós szekrény méretű testőreinek kellett végül kimenekíteniük a barátságosnak indult, spontán közönségtalálkozóról – tudósított a történtekről a US Magazine. 

Az internet népét címlapjával kiakasztó Kim Kardashiannal történt hasonló néhány hónappal ezelőtt. Őt akkor a sztárok fő ellenségének számító ukrán újságíró támadta meg a rajongókkal körbezárt tömegben a párizsi divathéten.

Megnézem
Összes kép (1)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top