Sztárok

Baukó Éva kiakadt és nevet változtat

Baukó Éva nem rejtette véka alá a csalódottságát, amiért nem ő nyerte meg a Celeb vagyok, ments ki innen! műsorát.

Kétségkívül generálta a show-t és a feszültséget Baukó Éva a Celeb vagyok, ments ki innen! műsorában. Saját bevallása szerint ő így érzi jól magát egy játékban, nem utolsósorban pedig az is volt a célja, hogy izgalmasabbá tegye a nézők számára is a műsort. Mégsem aratott osztatlan sikert vele, mert bár bejutott a döntőbe, mégis második helyezést ért el. Közösségi oldalán fakadt ki némi cinizmussal a helyzettel kapcsolatban, ahol arra jutott, hogy legjobb, ha nevet változtat:

“Kedves barátok és rajongók, Magyarország! Hazatérve a távoli Afrikából elgondolkodtam, hogy belügyminiszterhez fordulok névváltoztatási kérelemmel a kialakult helyzet miatt. Mármint hiába szavaztak be az emberek egészen döntőbe (kiejtve így nyolc társamat). Mire a döntőbe értem ez a JÁTÉK a JÓ és ROSSZ megküzdésévé vált. Még szerencse, hogy az élettel ellentétben ebben a JÁTÉKBAN és a MESÉKBEN fölényesen győzedelmeskedik a JÓ, és a ROSSZ elnyeri méltó büntetését »megalázó vereséget szenved«, örömet okozva így hétköznapi emberek százezreinek… Örülök, hogy játékommal eljátszhattam a GONOSZ MOSTOHÁT, a VASORRÚ BÁBÁT, és ha maradt volna időm akár még LEONCIO is lehettem volna… De sajnos uralkodásom/zsarnokoskodásom bevégeztetett… Visszatérve kérelmezem, hadd lehessen a nevem Báthory Erzsébet Éva”

facebook.com/VVEvaOfficial
Forrás: facebook.com/VVEvaOfficial

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top