TV-sztárok

Baukó VV Éva felfedte Molnár Andi titkát

Szerda este véget ért a 2014-es Celeb vagyok, ments ki innen! második szériája, Aleska Diamond, Baukó Éva és Molnár Andi közül végül utóbbi győzedelmeskedett.

VV Évát Dél-Afrikában értem utol, épp reggelizni készült, de természetesen elmesélte, rosszul érinti, hogy nem ő lett a dzsungel királynője. Ettől független nem szomorkodik, hiszen néhány napon belül új feladatok várnak rá az RTL-nél. Mint arról szerdán beszámoltunk: VV Aurelio mellett Éva lesz a ValóVilág7 háttérműsorának, a BeleValóVilágnak a műsorvezetője.

“Négy éve erre várok, sohasem csináltam titkot abból, hogy műsorvezetőként is szeretnék bizonyítani. Örülök, hogy az RTL bizalmat szavazott nekem, a támadóimnak pedig azt üzenem, hogy nézzék vissza azt a Celeb vagyok, ments ki innen! adást, ahol a lányokkal, Aleska Diamonddal és Molnár Andival riporterek voltunk. Szerintem nem véletlen, hogy én nyertem meg azt a feladatot, és biztos vagyok benne, hogy a csatorna sem engem választott volna, ha nem lenne hozzá tehetségem” – hadarta magabiztosan a telefonban Éva, aki  továbbra is álszentnek tartja a győztes Molnár Andit.

“Nemcsak én dohányoztam a döntősök közül, de Andi is, a különbség csupán annyi, hogy ő mindig ott cigizett, ahol a kamera nem látta, így nem tudott bekerülni az adásba. Egyébként azt gondolom, hogyha én nem konfrontálódtam volna vele, akkor nem került volna bele a »körforgásba«. Én nem takarítani mentem, hanem show-t csinálni, tudatosan generáltam olyan helyzeteket, amelyekből aztán később veszekedés lett.”

Hogy ez mennyire volt elegáns Éva részéről, azt döntsétek el ti.

Baukó

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top