Sztárok

VV Éva meglepő húzása

Úgy tűnik, tényleg komoly barátságot kötött egymással VV Éva és Aleska. Olyannyira, hogy Éva már közösségi oldalát is átfazonírozta.

A Celeb vagyok, ments ki innen! első részeiből egész biztosan nem gondoltuk volna, milyen fordulatokat tartogat VV Éva és Aleska kapcsolata. A botrányhősnő, aki a minap a neve megváltoztatásán gondolkozott, a műsor elején még egyenesen falra mászott Aleskától. Azután szövetségesek lettek, sőt állításuk szerint össze is barátkoztak, de persze nem lehetett tudni, vajon ez nem csak a kameráknak szól-e, vagy nem csak a dzsungel tartja-e össze a jó viszonyt. Úgy tűnik azonban, hogy valóban összebarátkozott a két lány, legalábbis komoly a gyanú, ha VV Éva közösségi oldalát nézzük. A celeb ugyanis először közös fotókat tett közzé magukról a szombat esti buliból, majd annyira magával ragadta a lelkesedés, hogy oldalának borítóképét is közös fényképükre változtatta. Úgy tűnik tehát, hogy ez a műsor tényleg egy csodás barátság kezdete lehetett.

facebook.com/VVEvaOfficial
Forrás: facebook.com/VVEvaOfficial

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top