Sztárok

Szikora Robi beszólása mindenkit meglepett

Az X-Faktor e heti adásában Szikora Robi beszólása volt a fénypont.

Általában Tóth Gabi csinál valami olyat hétről hétre, ami vagy vicces, vagy furcsa, esetenként megbotránkoztató. Ám most vele csupán annyi történt, hogy pont annyival volt rövidebb a nadrágja, amennyivel még engem is zavarba hozott, és egy pillanatig meg voltam róla győződve, hogy igazából otthon felejtette a nadrágját. Kicsit dominásra vette a figurát, de ebben az adásban legalább nem drámázott egészen a párbajig, semmi könnyzápor, semmi cicilöbögtetés, csak a lelkesedés jött át róla a képernyőn.

Az egyetlen belvillongás az adásban a mentorok között Nagy Ricsi körül volt, amikor Alföldi Robin kívül mindenki lehúzta a színpadon hatalmas hangot virító énekest. Alföldi egy cseppet ideges lett tőle, hogy a mentoráltjáról ennyire rossz véleménnyel vannak a többiek, és igyekezett helyretenni őket.

Egyértelműen Szikora Robi volt a főhőse ennek a műsornak, aki, amellett, hogy csodás kígyómintás kabátkában feszített – ami önmagában megérne egy cikket, ha a divat rovatban lennénk épp – még az idő fogalmát is újradefiniálta Rejtő Jenő, 14 karátos autó című, humoros regényéből kölcsönzött mondatával, miszerint

“a ti korotokban én sem voltam idősebb nálatok.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top