Sztárok

Sötét titkokról rántja le a leplet Bagi Iván

Elképesztő dolgokat élt át Bagi Iván. A komikus a közönség felé mosolyog, de a múltja sötét titkokat rejt – írja a Blikk.

“Apám azt szerette volna, ha anyám elvetet. Úgy tudta, hogy anyám védekezik, és nem tartotta korrektnek, hogy behúzta őt a csőbe” – írja Bagi Iván nemrég megjelent önéletrajzi könyvében. Fóton a gyermekotthonban lakott, ahol nemcsak társait, de őt is gyakran megverték. Egy szobában tíz-tizenkét gyerek zsúfolódott össze az emeletes ágyakon, és a kis Ivánt csak akkor vette ki az anyja az intézetből, amikor különböző állami juttatásokra volt szüksége.

A humorista gyermekként nagy szegénységben élt, nemegyszer ruhában fürdött, így mosta ki a rajta lévő göncöket. Később elegáns éttermek előtt álldogált testvérével, mert azt gondolták, már attól jóllaknak, ha csak szippantják a finomságok illatát.

Tízéves volt, amikor felbukkant a vér szerinti édesapja. “Eleinte tüneményes és elbűvölő volt velem, ám ennek gyorsan vége szakadt, és onnantól kezdve olyan lett, mint egy utálatos nagyherceg. Úgy viselkedett, mintha ő lenne Jockey Ewing. Láncdohányos volt, meg állandóan ivott. Az elején nagyon kedveltem, de a züllött, lecsúszott élete ­miatt később már megvetettem” – idéz a könyvből a Blikk

Őszintén vall megrázó gyerekkoráról Bagi Iván

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top