Sztárok

VV7: összeomlott, sírásban tört ki Maci

A ValóVilág 7 egyik újítása, hogy a villalakók "végrendelkeznek" – búcsúlevelüket a kiesést követően kapják meg a még játékban lévők. VV Dávid első és egyben utolsó levelét VV Maci zokogva olvasta fel.

A “kamu-alvajáró” Maci a villalét alatt közel került Dávidhoz, a férfi azt is csak neki árulta el, hogy a paplan alatt összegabalyodott a közellenséggé lett VV Zsuzsával. VV Dávid – aki a kiesését követően interjút adott a Nők Lapja Cafénak – Coelho-könyvbe illő idézetek sokaságával búcsúzott villabeli pajtásától, aki felolvasás közben próbálta magát tartani, de aztán megtört és zokogni kezdett.

“Maci barátom! Ne bízz meg senkiben, mindegyik villalakónál korrektebb vagy! Neked van értékrended, a többieké sajnos elég hiányos. Jó példája vagy annak, hogy nem a külső a fontos, hanem a belső, sajnos a többi játékosnál ez pont fordítva van: a szép külső silány belsőt takar.” Mondtam én, tiszta Oravecz–Coelho. Maci a sorokat olvasva persze rögtön elérzékenyült, mivel Dávid országos cimborája volt – ők ketten egészen pontosan hat napja ismerték egymást, amikor utóbbi távozni kényszerült a játékból.  

Hogy VV Dávid mit üzent a többi villalakónak, kiderül a videóból:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top