Sztárok

Hatalmas botrányt okozott Rihanna egy díjátadón – galéria

Rihanna úgy gondolta, a brit divatvilág egyik legrangosabb eseményének számító British Fashion Awardsra a legmegfelelőbb viselet, ha a harisnyát kombinálja a zakóval.

Merthogy ezeken kívül más nem volt Rihannán. Na jó, tűsarkút azért felvett a szettjéhez – írja a Daily Mail. Elnézve a többi résztvevőt, a dress code-re vonatkozóan nyilván az volt a kérés, hogy mindenki elegánsan érkezzen, ha ezt vesszük alapul, mind a fekete harisnya, mind a fekete zakó és a fekete tűsarkú is elegáns ruhadarabok, ám nem ártott volna, ha egy nadrágot/szoknyát/ruhát, esetleg egy blúzt vagy legalább melltartót vett volna még a barbadosi énekesnő. A “legalulöltözöttebb” sztárnak járó díjat – ha lett volna ilyen – garantáltan ő kapta volna.

Vele ellentétben nemcsak szépen felöltözött, de még egy díjat is bezsebelt Victoria Bekcham, aki az Év Márkája címnek járó szobrocskát vihette haza. A divatvilág uralmára törő egykori Spice Girl megható beszédben köszönte meg férje támogatását, aki a napokban autóbalesetet szenvedett, de szerencsére nem történt baja. “Nagyon szépen köszönöm ezt a díjat! Büszke vagyok arra, hogy brit vagyok, és hogy lehetőségem volt a hazámban felépíteni a brandemet. Köszönöm a csapatomnak! David, te vagy az, aki napról napra inspirál. Támogatsz. Ezt az egészet te teszed lehetővé. Imádlak téged és a gyerekeinket is! Hosszú utat tettünk meg a Spice Girls öltözője óta. Hálás vagyok a szüleimnek, akik feltétel nélkül szeretnek – tudom, hogy néha az agyatokra megyek” – mosolygott meghatottan Victoria, miután átvette a megtisztelő díjat.

 Az idei Miss Earth Hungary-nek nem sikerült nagy sikereket bezsebelnie a világversenyen, de a közönségszavazáson harmadik lett. Részletek itt!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top