Sztárok

Vérbeli rockerek a hooliganses Kiss Endi kislányai

Kiss Endi a tökéletes példa, hogy a vad külső mögött érző szív lakozik. A Hooligans dobosa már nem a bulikba, hanem a lányaihoz siet haza a nap végén.

Kiss Endi, a Hooligans dobosa igazán szerencsés férfinek mondhatja magát. Három kisangyal figyeli minden lépését, akik néhanapján még a próbaterembe is a tetovált rockerrel tartanak.

Örökölték apjuk muzikalitását

“Számomra a lányaim az istenek, ők a legfontosabbak nekem. Ugyan sokat dolgozom, de igyekszem úgy intézni a dolgaimat, hogy a délután nagy részét a csajokkal tudjam tölteni. Koránkelő típus vagyok, így reggel én szoktam őket oviba vinni, görkorival vagy biciklivel, utána pedig különórákra kísérjük őket. Úszni és balettozni járnak és zenélnek is. Nem szeretném őket erőltetni, de úgy tűnik, elég muzikálisak: mindhárom lány énekel, Bogi gitározik, Kiara reményeim szerint zongorázni fog, Larisszát pedig saját magam tanítom dobolni. Jártak Rocksuliba is, és nagyon élvezték, néha a fellépéseinkre is eljönnek, igazi rock ’n’ roll család vagyunk” – mesélte a zenekarával nyáron autóbalesetet szenvedett zenész, akinek szabadidőből mostanában kevés jut, hiszen két nagy koncertre is készül decemberben. Először a 20 éves Telenor Magyarország december 5-ei Havasi Symphonic Aréna Show-jával lép fel, majd 14-én a Hooligans és a Magyar Virtuózok Kamarazenekar ad közös koncertet.

Megnézem
Összes kép (1)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top