Sztárok

VV Fanni összeomlott a szoli miatt

Hogy reagál VV Fanni, amikor azt hiszi, hogy többet nem szolizhat? Hát teljes összeomlással.

Az egész balhé nagyjából úgy kezdődött, hogy VV Fanni és VV Dennis éppen a szokásos esti szexmenetére készült, amikor véletlenül Vikcsu benyitott. Innen már egyenesen vezetett a lejtőn az út, Vikcsu távozása után ugyanis Dennis tovább próbálkozott, bár már kiesett a ritmusból, Fanni pedig ellenkezésbe kezdett. “Te lottyadt tökű” – valahol ennél a mondatnál csúcsosodott ki a szexpartnerek vitája, aminek próbáltuk megtalálni az értelmét, de kevés sikerrel. A legvalószínűbb, hogy az elmaradt szex tette ilyen magasra a frusztrációszintet.

Dennis, bosszúból a beszólásért, megbeszélte Macival, hogy Fannival elhitetik, a szolárium engedélyezésének kiváltsága mostantól Dennis helyett Macié. Kíváncsi volt, erre a lány mit reagál. És ahogyan azt sejteni lehetett, Fanni össze is omlott, mivel azt hitte, így most végleg elveszítette a könnyű és rövid utat függősége tárgyához: a szolihoz. “Amikor Maci elmondta, hogy övé a szoli, és nem használhatom, akkor összetörte a szívemet” – mondta hátborzongató komolysággal a lány a riportszobában.

És aki még azt hinné, hogy itt ért véget a dráma, az nagyon téved. Következett ugyanis a mostani évad eddigi tételmondata: “A szépségipar és a ruházati osztály nálam nem vicc. Hanem teljesen komoly.”

VV Fanni összeomlott a szoli miatt

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top