TV-sztárok

VV7: Igazi diktátor költözik a ValóVilág villájába

Péntek este dupláz a ValóVilág7, ugyanis nem egy, hanem egyenesen két játékos költözik a villába, akikkel végleg kiegészül a 12 fős csapat.

VV Ádám és VV Zsuzsa a VV7 utolsó két beköltözője, akik tovább bonyolítják majd a szálakat. A 27 éves úszómester saját bevallása szerint igazi hipochonder, retteg a betegségektől és e tulajdonságát is tartja a legidegesítőbb szokásának. Hogy ezt vagy a magát igazi diktátornak valló Zsuzsa parancsolgatását fogják nehezebben viselni a már bent lévő villalakók, az hamarosan kiderül.

A 24 éves műsorvezető kisfiát hagyja hátra a műsor kedvéért, ám mint az az adatlapjáról is kiderül, azért szeretné ő megnyerni a ValóVilág hetedik szériáját, hogy jobb életet biztosíthasson csemetéjének. Valljuk be, ez némiképp nyomósabb érv, mint a szokásos “híres szeretnék lenni” célkitűzés.

VV7: Igazi diktátor költözik a ValóVilág villájába
Az EDDA Művek énekese szerint a Rosetta üstökösprogramra szánt 1,2 milliárd euró jobb helyen lett volna az éhezőknél. Tőlünk tízévnyire kutatni: figyelemelterelő program. Meg különben is. Interjú itt!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top