Sztárok

VV7: az anyja miatt nem szexel Edina

Szülői engedéllyel csókolózhat, ihat és hentereghet VV Edina a villában. A lány nehezen tartja magát, már így is átlépett egy határt.

A Mikulás buli után mindenki megdöbbenésére Edina és Laci egymásnak estek. A 22 éves baróti lány nem bírt magával, a takaró alatt lekerült a bugyija is, és nyögdécselése jelezte, hogy Laci keze érzékeny területre tévedt. Amikor azonban ennél is tovább akart menni, a lány kipattant az ágyból, azt hajtogatva, hogy az anyja megöli, ha ezt látta.

Nem tévedett, édesanyja kiborult. “Szóhoz sem tudok jutni! Megegyeztünk a lányommal, hogy az alkohol, a csók belefér, de a szex és a többi már nem. Azt hittem, betartja, amit ígért. A való életben már két éve nem volt férfival, azt hittem, hogy a villában végképp nem fog történni semmi – mondta el a Borsnak Kosza Edit, majd hozzátette: – Csalódtam Edinában, de örülök, hogy itt megállt. Egyébként furcsa, hogy pont Laci tetszett meg neki, mert soha nem volt balhés, agyontetovált barátja. Szerintem szeretethiánya van, mert amióta meghalt a volt barátja, két éve, nem volt senki az életében.”

VV7: az anyja miatt nem szexel Edina

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top