Szeretnél értesítést kapni?

Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.

Engedélyezem Nem kérem
Sztárok

Pippa Middleton beszólt Kim Kardashiannak

Meglepő és vicces írással állt elő Katalin hercegné húga. Pippa Middleton az amerikai fenékimádatról írt cikket, melyben Kim Kardashian magamutogatásáról is elmondta a véleményét.

Kemény, ám humortól sem mentes gondolatait osztotta meg a világgal Pippa Middleton. Katalin hercegné húga egy blogbejegyzésben elmélkedett a női hátsókról, az írásában pedig természetesen kitért Kim Kardashian Paper magazinos címlapjára is.

“Nincsen év nagyfenék-sztori nélkül – kezdi Pippa. – 2014-ben a leghíresebb hátsó díja egyértelműen Kim Kardashiané. Bár az enyém is nagyon élvezte a rivaldafényt, össze sem hasonlítható Kimével” – írja viccesen, majd komolyra fordítja a szót.

“Kim esete elgondolkoztatott. Nem értem az amerikaiak vonzalmát a női fenekekhez, ez már nekem megszállottságnak tűnik. Belátom, hogy Kimnek valóban sikerült kiakasztania az internetet, azonban nem vagyok benne biztos, hogy ez a helyes irány” – árulta el véleményét Pippa.

Érdekes módon Kardashian cseppet sem bántódott meg az íráson. “Imádom őt és a csodálatos fenekét is!” – nyilatkozta a celeb a bejegyzés megjelenését követően.

Pippa Middleton beszólt Kim Kardashiannak

Címlap

top