Sztárok

Pippa Middleton beszólt Kim Kardashiannak

Meglepő és vicces írással állt elő Katalin hercegné húga. Pippa Middleton az amerikai fenékimádatról írt cikket, melyben Kim Kardashian magamutogatásáról is elmondta a véleményét.

Kemény, ám humortól sem mentes gondolatait osztotta meg a világgal Pippa Middleton. Katalin hercegné húga egy blogbejegyzésben elmélkedett a női hátsókról, az írásában pedig természetesen kitért Kim Kardashian Paper magazinos címlapjára is.

“Nincsen év nagyfenék-sztori nélkül – kezdi Pippa. – 2014-ben a leghíresebb hátsó díja egyértelműen Kim Kardashiané. Bár az enyém is nagyon élvezte a rivaldafényt, össze sem hasonlítható Kimével” – írja viccesen, majd komolyra fordítja a szót.

“Kim esete elgondolkoztatott. Nem értem az amerikaiak vonzalmát a női fenekekhez, ez már nekem megszállottságnak tűnik. Belátom, hogy Kimnek valóban sikerült kiakasztania az internetet, azonban nem vagyok benne biztos, hogy ez a helyes irány” – árulta el véleményét Pippa.

Érdekes módon Kardashian cseppet sem bántódott meg az íráson. “Imádom őt és a csodálatos fenekét is!” – nyilatkozta a celeb a bejegyzés megjelenését követően.

Pippa Middleton beszólt Kim Kardashiannak

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top