Sztárok

Tha Shudras: csak az After X-ben tudtuk meg, hogy nem mi jutottunk a döntőbe

A X-faktor fináléja előtt utoljára a Tha Shudrasnak kellett távoznia versenyből. A kiesést követően Trap kapitánnyal beszélgettünk, aki elárulta, hogyan fogadták a hírt, és azt is, mi köze volt a búcsúhoz Szabó Zsófinak.

Hétfő reggel Trap kapitányt telefonon értük utol, hogy beszélgessünk vele a Tha Shudras jelenéről és jövőjéről. A jelmez mögé bújt énekes meglepő dologgal indított. “Csak az After-X-ben esett le nekünk, hogy mi estünk ki a versenyből. Ugyanis azt hittük, hogy akinek a neve a borítékban van, az jut tovább. Úgyhogy egy jó ideig fel sem fogtuk, hogy mi történt” – ironizált az énekes, aki azért az első sokk után a tőle megszokott komolytalansággal megjegyezte, tegnap este mindannyian a párnájuk alá bújtak, hogy kisírják magukat.

Tha Shudras: csak az After X-ben tudtuk meg, hogy nem mi jutottunk a döntőbe

Ennek ellenére a fiúk mégsem keseredtek el annyira, nagy tervekkel tekintenek a jövőbe. “Ezzel nem áll meg az élet. Van egy nagylemeznyi anyagunk, ezt szeretnénk felvenni, és esetleg majd videoklipet is forgatni néhány számhoz.”

Trap az egész beszélgetés alatt humoránál maradt, kiderült, szerinte Szabó Zsófiból, aki az After X-ben nagyon szomorú szemekkel búcsúzott tőlük, a lelkiismeret beszélt. “A kiesés előtti héten sokat segített nekünk azzal, hogy kirakott rólunk egy videót. Nem is kellett akkor párbajoznunk. Most viszont nem volt videó, úgyhogy szerintem miatta estünk ki” – mondta nevetve az énekes, aki csapatával együtt nagyon jó barátságot ápol a műsorvezetővel. Versenytársaira térve, azonban komolyra fordította a szót. “Csak a műsor elején volt rivalizálás az előadók között. Most a végére annyira közel kerültünk egymáshoz, hogy nem tudnám egyetlen énekesre azt mondani, hogy neki szurkolok” – árulta el a kapitány, aki csapatával jövő héten az X-faktor stúdiójában izgulhat majd a fináléba jutottakért.

Bajor Imre sosem ismerte el Richárdot fiaként, a férfi mégis örömmel tartaná a kapcsolatot Bajor feleségével és gyerekeivel. Részletek itt!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top