Sztárok

A dédinél előkarácsonyozott György herceg – galéria

Ritka alkalom, hogy szinte az egész királyi család ugyanazon a helyen, ugyanabban az időpontban tartózkodjon együtt. A karácsony náluk is kivételt képez ez alól.

Katalin és Vilmos fiukkal, a kis Györggyel és dadájával gurultak be a Buckhingham-palota díszes kapuján, míg Harry herceg egy testőr társaságában érkezett. Ennél meglepőbb, hogy Károly herceg magányosan üldögélt autója hátsó ülésén, legalábbis felesége, Kamilla nem látható egy fotón sem. A II. Erzsébet adta előkarácsonyi vacsoráján a rokonság apraja-nagyja megjelent, köztük a királynő lánya, Anna hercegnő, akinek fia, Peter, és kanadai felesége, Kelly is tiszteletüket tették az ünnepi lakomán. A másik unoka, Zara Philips és családja távol maradt, azonban II. Erzsébet ritkán látott unokáját, Beatrix hercegnőt láthatták azok, akik épp a Buckhingham-palota környékén sétáltak abban az időpontban.

Megnézem
Összes kép (1)

A királynő előkarácsonyi vacsorája igazi tradíciónak számít a királyi családban. Ide minden távoli rokon is meghívást kap, míg a család hivatalos december 25-i Norfolkban rendezett vacsorájára csak a legszűkebben vett család tagjainak van belépőjük.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top