Sztárok

Meglepő őszinteséggel tárulkozott ki Alföldi Róbert

Egy pódiumbeszélgetésen Alföldi Róbert még arról is szót ejtett, hogy mássága miatt sem őt, sem pedig édesanyját nem érte támadás – írja a Bors.

Lady Dömper, az éjszakai élet legismertebb meleg dívája faggatta Alföldi Róbertet. A mentor a provokatív kérdésekre is válaszolt, még arra is, hogy mi történt, amikor vállalta másságát – írja a Bors. “Egyrészt szerintem mindenki azt mondta, hogy úristen, nem is gondoltuk!… Másrészről meg nekem ezzel sosem volt bajom, tehát jól vagyok, köszönöm. Nekem ez így természetes. És éppen ezért azt gondoltam, hogy ez az én magánügyem. De amikor egyre inkább téma lett a magyar parlamentben meg mindenhol, és egyre inkább ennek kapcsán már mindenki buzi volt, aki a Nemzeti Színházban dolgozott öt évig, akkor egy idő után azt mondtam, hogy menjetek az anyátokba. Igen, ez van! És akkor? Én ezzel ezt úgy nagyjából le is zártam” mondta Alföldi Róbert.

Alföldi Róbertről készült képgalériánkat itt megnézheted:

Megnézem
Összes kép (1)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top