Sztárok

Elárverezik Erdélyi Mónika házát

A bíróság határozata szerint kényszerárverésre kell bocsátani Erdélyi Mónika házát, így ér véget a Mónika Show egykori háziasszonyának 5 éve húzódó válópere – írja a Blikk.

Az ítélet azért született, mert a gyermekét egyedül nevelő édesanya öt év után sem tudott egyezségre jutni volt férjével, Mukli Gyulával. Az érdi ház már régóta eladó, de nem érkezett rá vevő..Az árverés után a házért kapott összegen fele-fele arányban kell majd osztóznia a válófélben lévő párnak. Az összeg valószínűleg kevesebb lesz majd, mintha sikerült volna eladni az ingatlant – írja a Blikk. A lap információja szerint a műsorvezetőnek ráadásul a házon lévő, 13,5 millió forintos jelzáloghitelt is egyedül kell majd rendeznie, mert azt még az előző ingatlanára vette fel korábban. 

A Blikk egy neve elhallgatását kérő személytől megtudta, a műsorvezető vélhetően megtámadja az ítéletet a legfelsőbb bírói testületnél.

Erdélyi Mónika nem kívánt nyilatkozni az ügyben.

Elárverezik Mónika házát

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top