Sztárok

Nézd meg Tóth Gabi legjobb villantásait

Idén sem maradtuk X-Faktor nélkül, ha pedig tehetségkutató van, akkor van Tóth Gabi és az ő sokat mutató ruhái is. Az elmúlt év legemlékezetesebb villantásaiból szemezgettünk.

Tóth Gabi  már a mentorházban kitett magáért. Tűzpiros, mélyen dekoltált ruhája előrevetítette, hogy ennél alább a műsor további részeiben sem adja. Nem kellett csalódnunk.

Nézd meg Tóth Gabi legjobb villantásait 2014-ből!

Bár a stúdiófelvételek nagy részében az énekesnőnek az asztal mögött kell ülnie, ez nem tántorította el attól, hogy olyan ruhákat válasszon stylistja segítségével, melyekben végeláthatatlanul hosszú lábait is megmutathatja abban a néhány percben, amit a színpadon tölt. Éppen ezért ne feledkezzünk meg az átlátszó szoknyáról, amit a 2014-es első élő show-ban viselt.

Nézd meg Tóth Gabi legjobb villantásait 2014-ből!

Az ötödik élő adás szintén egy felejthetetlen dekoltázzsal ajándékozta meg a tévénézőket. Gabi ez alkalommal csak felsőtestét mutatta meg, egy letisztult, hosszú fehér ruhában. Az összhatás egy ősanyára emlékeztetett minket, ami ebben az esetben nem is állt messze a valóságtól, hiszen ekkor még Gabi a Tha Shudras és a Spoon fiúcsapatokat terelgette.

Nézd meg Tóth Gabi legjobb villantásait 2014-ből!

Mikor az énekesnő éppen nem estélyiben lépett a színpadra, akkor lazán bevállalta a bőrszerkót. A tapadós, csillogó, fekete shortot és a hozzá tartozó piros bőrdzsekit nem lehet egykönnyen elfelejteni, de nem is biztos, hogy kell.

Nézd meg Tóth Gabi legjobb villantásait 2014-ből!

Azonban a legnagyobb villogást az utolsó előtti adásban kaptuk Gabitól. Az énekesnő ismét estélyit húzott, de nem akármilyet, pánt nélküli, piros ruhája nemcsak felül engedett sokat látni, a középen, combtőig felsliccelt ruhán hirtelen nem is tudtuk hova nézzünk. Abszolút gratulálnunk kell a mentornak, hogy sikerült hiba nélkül viselnie ezt a ruhát, ami első ránézésre óriási divatbakikat rejtett magában.

Nézd meg Tóth Gabi legjobb villantásait 2014-ből!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top