Sztárok

Debreczeni Zita: “Azt reméltem, mostanra már anya leszek”

A magyar modell-fotós kedden ünnepelte 34. születésnapját, ez alkalomból beszélgettünk vele. Debreczeni Zita elárulta nekünk, melyik születésnapja viselte meg a legjobban, és azt is, hogy már nagyon szeretne egy gyermeket.

“Alapvetően pozitív ember vagyok, és nem hagyom, hogy apróságok elrontsák a kedvemet, ez nem is meglepő, hiszen a Bak jegyében születtem, és jellemző ránk, hogy fát is lehet vágni a hátunkon” – kezdte Debreczeni Zita, amikor felhívtuk, hogy felköszöntsük születésnapján. Zita azt is hozzátette, éppen ezért az sem viseli meg túlzottan, hogy 34 éves lett.

Debreczeni Zita: azt reméltem, mostanra már anya leszek

“Amikor a harmincat betöltöttem, az egy nehezebb időszak volt az életemben. Szerintem minden nő számára nagy változás, amikor elbúcsúzik a húszas éveitől. Azt gondolom, a következő ehhez hasonló a negyven lesz” – vélekedett a fotós, aki a Nők Lapja Cafénak azt is elárulta, nem gondolta, hogy harminc fölött még nem lesz gyermeke.

“Nagyon sokáig biztos voltam benne, hogy 27 évesen már anya leszek. A húszas éveim elején ez a kor tűnt a legideálisabbnak gyerekszülésre. Tehát nem titok, nagyon vágyom már az anyaságra – vallotta meg a híresség, és hozzátette, nincsenek irreális álmai ezzel kapcsolatban. “Egy gyermeket biztosan szeretnék, de ha eljön ennek az ideje, és a kapcsolatom is elég stabil lesz, akkor szeretném, ha egy kistestvére is lenne” – mesélt jövőbeli álmairól Zita.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top