Sztárok

VV7: Zsuzsi kiborult, és kiütötte magát

Alaposan felöntöttek a garatra a villalakók. Szerda este bulit rendeztek, ami hatalmas vitába torkollott, a célpont ezúttal is Zsuzsi volt.

Az édesanyát most amiatt támadták, mert a héten ő viselhette az oroszlánkirálynői címet. A vége az lett, hogy bánatában addig ivott, amíg teljesen ki nem ütötte magát. Öntudatlan állapotban aludt a földön, majd telehányta a vécét. Maci volt az egyetlen, aki egy kis empátiát mutatott a a rosszul csókoló Zsuzsi iránt. A fiú a karjaiban vitte be a szobába a mosdóból – írja a Blikk.

“Úgy érzem, teljesen egyedül vagyok, a többiek folyamatosan csak támadnak. Nagyon megvisel, de kibírtam én már ennél nehezebb helyzeteket is. A kisfiam például idő előtt született, ráadásul kompliká­ciók léptek fel a szülésnél. Volt egy betegsége, de nagyon megharcolt azért, hogy jól legyen. Ha azt kibírtam, akkor ezt is ki fogom” – magyarázta Zsu.

VV7: Zsuzsi kiborult és kiütötte magát

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top