Sztárok

Mi lesz Liptai Claudia sorsa a TV2-nél?

Három műsort is ígértek Liptai Claudiának a tavaszi szezonra, de egyet sem kap – tudta meg a Blikk.

Három saját gyártású műsorban is felmerült Liptai Claudia neve, de költségmegszorítások miatt ezekből kettőt visszamondott a TV2, a maradék egy kapcsán pedig még kérdéses, hogy elindítják-e – állítja a Blikk. Mindez azt jelenti, hogy tavasszal nem láthatjuk show-műsorban a nemrég teljesen elérzékenyülő műsorvezetőt.

“Claudia a Jóban Rosszban sorozatban és más műsorban is szerepel majd tavasszal. Az első fél év műsorterveit később hozzuk nyilvánosságra, így egyelőre nem árulhatunk el bővebb információt” – mondta Koltay Tamás, a TV2 kommunikációs vezetője a lapnak..

Ennél több konkrétumot a színész-műsorvezető menedzsere sem tud. “Liptai Claudia hosszú távú szerződéses kapcsolatban áll a TV2-vel. Hogy pontosan mi a csatorna őt érintő műsorterve a tavaszi szezonra, egyelőre nem lehet biztosan tudni, folynak a tárgyalások. A televíziózás mellett is bőven akad feladata, hiszen színésznőként a Centrál Színházban futó darabok mellett a Játékszínben lesz premierje” – mondta el Kende-Hofherr Krisztina.

Liptai Claudiáról készült képgalériánkat itt megnézheted:

Megnézem
Összes kép (1)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top