Sztárok

Hujber Ferenc felkészült a halálra

A színész, akit kimerültség és pszichiátriai gondok miatt saját felelősségére már csak járóbetegként kezelnek a kórházban, a Vasárnapi Blikknek bevallotta: nem képes változtatni az életmódján, és felkészült a halálra – írja a Vasárnapi Blikk.

Még az év elején Feri az intenzív osztályról került az Országos Pszichiátriai és Addiktológiai Intézet pszichiátriai osztályára, ahonnan a saját felelősségére távozott, és abban állapodott meg kezelőorvosával, hogy magas vérnyomását és szívritmuszavarát bejárós betegként kezelik tovább. Az összeomlás után alig két héttel színpadra állt, és gyorsított tempójú próbába kezdett a január végi premierhez.  

“Továbbra is Rigó Péter főorvos a pszichiáterem a Nyírő Gyula Kórházban. Nincs titkom, hogy miként tudok ilyen állapotban úgy színpadra állni, hogy a közönség észre se vegye, mennyire beteg vagyok. Javaslom mindenkinek, hogy olvassa el Örkény István egypercesét, A színész halálát. Tökéletesen van megírva abban az öt mondatban, hogy mi van velem és mi a sorsom – mondta Hujber.”

Itt még többet olvashattok Hujber Feriről!

Hujber Ferenc felkészült a halálra

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top