Sztárok

Lilu még nem zárta le a házasságát

A Való Világ élő show-ján nemcsak az derült ki Liluról, hogy nagyon erős nő és persze profi műsorvezető, akin a képernyőn nem látszanak a magánéleti problémák, hanem az is, hogy még nem mondott le teljesen a házasságáról – írja a Blikk.

Mint mi is megírtuk, Lilu kiütéssel győzött, vagyis magánéleti problémái ellenére is profi módjára csinálta végig a vasárnapi párbajadást. A televízió előtt ülök semmit nem vehettek észre a műsorvezető lelki állapotából. Csupán talán azt, hogy Lilu a mai napig hordja a jegygyűrűjét, ami arra enged következtetni, hogy bár különköltöztek férjével, ő még semmiképp sem zárta le ezt a házasságot – írja a Blikk.

“Lilu szinte soha nem vette le azt a gyűrűt, amióta Laci felhúzta a kezére, a hatalmas csillogó kő a védjegyévé vált. A bal kezén hordja, az arany karikagyűrűvel együtt. És mivel jelen pillanatban fogalmuk sincs arról, merre tart az életük, természetes, hogy most is viseli. Ez is azt tükrözi, még nem döntöttek arról, küzdenek-e, és rendbe hozzák a kapcsolatukat, vagy elválnak útjaik” – mondta a lapnak Lilu egy közeli ismerőse.

Liluról készült képgalériánkat itt megnézheted:

Megnézem
Összes kép (1)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top