Sztárok

Csobot Adél nélkül lépett le Istenes Bence

Jó pár napig hiányolhatják a Való Világ nézői Istenes Bencét, akit kolléganőnk látott meg a repülőtéren hétfőn, de Csobot Adél nem volt vele.

Roppant fontos információt kaptunk a reptérről. De tényleg, enélkül nem is tudnánk létezni. Szóval kolléganőnk üzent, hogy Istenes Bencét látta, nagyon laza szerelésben a Liszt Ferenc repülőtéren. Az ország Bencusát ezen a héten biztosan nélkülözniük kell a Való Világ bátor nézőinek – tényleg bátrak, ha képesek végignézni Fannika köpőműsorát –, mivel a tengerentúlra utazott. Viszont mint megtudtuk, párja, Csobot Adél most nem tartott vele a színházi elfoglaltságai miatt. A héten marad Lilu a képernyőn, neki kell megreguláznia Fannikát, aki nem volt képes úgy elbúcsúzni Zsuzsától, hogy azt ne kelljen kisípolni. Bravó!

Csobot Adél nélkül lépett le Istenes Bence
A Maldív-szigeteken vakációzó Hajdú Péter az egyik bulvárlap cikke miatt gondolja úgy, hogy ezentúl csak sablonos képeket és szövegeket posztol majd a közösségi oldalára. Részletek itt!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top