Sztárok

Egy hónap múlva indul az Éden Hotel

Már csak néhány hetet kell várni, hogy Berki Krisztián visszatérjen a képernyőre, és elhozza Costa Ricát az otthonunkba.

Végre hivatalos, február 23-án indul az Éden Hotel új szériája, amit a TV2 fog sugározni Berki Krisztán műsorvezetésével. A stáb november óta forgatja luxus körülmények között a show-t, ahol a szereplőknek komoly taktikázásra lesz szükségük a bennmaradásért, hiszen a műsorban nem a nézők szavazatai döntenek majd, hanem a ők alakítják majd  a sorsukat.

Nemcsak az lesz újdonság, hogy a valóságshow-t a TV2-n nézhetjük majd, hanem az is, hogy a SuperTV2-n kísérőműsort kap, Éden éjjel címmel. Ebben háttérinformációk, kimaradt jelenetek  köztük pikáns tartalmak – várnak ránk. Ráadásul a Éden éjjel után közvetlenül a SuperTV2-n azonnal indul az Éden Hotel aznapi ismétlése, ezúttal kitakarás és kisípolás nélkül, megmutatva mindent, amit a TV2-n nem láthattunk.

Fotó: TV2
Fotó: TV2

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top